I Brønshøj Lægecenter, har vi faglige kompetencer ifht rådgivning og vejledning vedr. behov for vaccination i forbindelse med udlandsrejser

Vi yder individuel vejledning, der tager hensyn til rejsemål, rejsemåde og eventuelle særlige helbredsforhold

Begynd forberedelserne i god tid

Hvis du planlægger en rejse, og er sund og rask, bør du kontakte os mindst 1 -2 måneder før afrejse eller hurtigst mulig.

Det kan nemlig være en tidskrævende proces, at få indhentet alle de nødvendige oplysninger og vacciner.

Hvis du skal på en længere eksotisk rejse af mere end 4 ugers varighed, er gravid eller skal på besøg i hjemland, bør du påbegynde forberedelserne allerede 2-3 måneder før afrejse.

Vær opmærksom på, at der kan være omstændigheder der gør, at vi anbefaler at I henvender jer til vaccineklinikker.

Sådan gør du:

Er du interesseret i vaccinevejledning, bedes du henvende dig til klinikken via mail. Vi sender en mail retur med diverse spørgsmål som vi har brug for, for at kunne hjælpe dig/ Jer bedst mulig.

Derefter bedes du ringe til os for endelig afklaring, samt tidsbestilling til vaccination.

Det med småt

Skulle det ske, at du, efter vi har lavet vores research, alligevel ikke ønsker at modtage vaccinerne i Brønshøj Lægecenter, bedes du venligst og hurtigst muligt, give os besked herom. Du hæfter for de vacciner som vi evt. allerede har fået leveret til dig/Jer.

Der er ikke tilskud fra Sygesikringen. Er du medlem af Sygeforsikring Danmark gruppe 1,2 eller 5 refunderes 50% af udgifterne. Du skal selv sende regningen til Sygeforsikring Danmark